Hőszivattyú blog

üzenet a szerkesztőnek

következő »

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

« előző2009. szeptember 23.


Jó tanácsok hőszivattyú vásárlás előtt - 3. tanács

Sok esetben a forgalmazó fele akkora hőszivattyút ajánl, mint amire szükség van, csak azért, hogy az eladási ár alacsonyabb legyen. Természetesen az ilyen módszerekhez folyamodó eladó nyugodt, mert a vevő nem vesz észre semmit, az épületben meleg lesz és a melegvíz sem fogy ki szinte soha.

Hol a csapda?


Bővebben »

2009. szeptember 8.


Jó tanácsok hőszivattyú vásárlás előtt - 2. tanács

A hőszivattyú veszélyes üzemmód! Vásárláskor nem az árra, hanem a hosszú távú biztonságra kell törekednünk!

Ne felejtsük el, hőszivattyúnk biztosítja mínusz 15 fokban lakásunk fűtését, melegvíz ellátását. Nem engedhető meg, hogy a berendezés akár egy-két órára is leálljon, mert szétfagyhat a házunk.


Bővebben »

2009. szeptember 2.


Jó tanácsok hőszivattyú vásárlás előtt - 1. tanács

Engedje meg, hogy minden héten adjak önnek egy jó tanácsot, ami segít, ha hőszivattyút vagy napkollektort akar vásárolni. Ha tanácsaimat betartja, sok idegességtől megkímélheti magát.

1. tanács.

Ha elmegy egy céghez érdeklődni, ott sok esetben olyantól kap tanácsot, aki maga sem ért az egészhez. Lehet, hogy a múlt héten még egészen más szakmát űzött, így tanácsaival több kárt okozhat önnek, mint hasznot.


Bővebben »

2009. július 29.


Szuggesztív vagyok sokszor

Sokszor távolról, interneten keresztül is kinyitom a bicskát a zsebekben. Talán egyszer ezért valaki agyoncsap, de sikerül mindig olyanokat is írásra kényszerítenem, akiktől sokat tanulok.

Nemrég egy, az egész világot bejárt pilótával vívtam éjszakákon át szócsatát, interneten levélben. Most László írt nekem, amit nagyon köszönök. Köszönök azért, mert sokat tanultam belőle, s remélem sok-sok elkeseredett embert is újra fel tudok, vagyis fel tud villanyozni levelével, nagyon is igaz mondanivalójával. A sok baj között megtaláljuk a reményt, a sugarat, ahelyett hogy hagynánk, hogy a sötét alagútban elüssön egy mozdony, amiről még azt sem tudjuk merről jött.


Bővebben »

2009. július 27.


9 lépést kell megtenni, és olcsóbban fűthet,

hűthet és készítheti a szükséges melegvizet az AlphainnoTec svájci-német WZS hőszivattyújával!

28%-al olcsóbban, mint gázfűtéssel. 38%-al olcsóbban, mint távfűtéssel.

Lépések:


Bővebben »

2009. július 21.


Végre kiírták a pályázatot, támogatást kaphat Ön is, ha ………

Mivel ebben az országban minden jó három napig sem tart, haladéktalanul jelentkezzen Ön is támogatásért, ha olcsón akar korszerű hőszivattyús fűtési rendszert. Most írták ki a pályázatokat nyílászáró cserére, hőszivattyú telepítésre. Jelentkezzen Ön is, mert a pályázati pénz, ha egyáltalán van, s nemcsak hülyítenek minket, hamar elfogy. Ahogy azonban észreveszik, hogy jelentkezik rá valaki, netán valakinek örömet és hasznot hajt, gyorsan visszavonják, tehát ne késlekedjen, jelentkezzen! Itt az idő, próbáljon meg Ön is pályázni annak érdekében, hogy megszabaduljon a huroktól, amit egyre szorosabbra húznak.


Bővebben »

2009. június 10.


Hát nem öröm ebben az országban az élet?

Reggel van, ½ 6. Itt ülök a gép előtt, s valami okosságon töröm a fejem. Nem megy. Napok óta tologatom az orrom előtt a Centrum Parkoló Rendszer Kft. ezredik büntető levelét.

- Szíves tájékoztatására közöljük, hogy a mellékelt eseménylista tanúsága szerint, bla, bla, bla…

Hát először is! Nincs szíves tájékoztatás, részetekről semmi nem szíves, ami érkezik. Undorító cégtől undorító levél tömeg, nap mint nap. Elveszik a kedvem a munkától. Nem borzasztó, hogy egy csomó ember életét teszik tönkre csak azért, hogy egy-két család jól éljen? Szisztematikusan felépítették a féreg rendszerüket működtetve, nap, mint nap szívják az emberek vérét? Összeszedik az összes csövest, ráuszítják őket sok szerencsétlenre, akiknek már kora reggel elveszik a kedvét mindentől. Napok óta tologatok egy ilyen szemét levelet. Napok óta, ha rágondolok, hogy be kell fizetnem nekik, akár egy fillért is, rám jön a hasmenés. Van még rajtunk annyi felület, ahány vérszívó csövet akasztanak ránk?


Bővebben »

2009. június 8.


A svájci-német AlphainnoTec gyárban dolgoztam egy hetet……nagyon jó volt...

Egy hetet dolgoztam, mint gyári munkás a svájci-német AlphainnoTec gyárban a gyártó soron. Nagyon jó volt. A gyárban tisztaság van, nagyon sok nagyon értelmes ember dolgozik nem csak a gyártósoron, de az irodákban, a fejlesztésen és az oktatásban egyaránt. Nem is tudom, hol jártam utoljára, ahol ennyi okos pasi és ennyi helyes lány dolgozott egy helyen.

A cégünk műszaki igazgatójával, Frédivel kettesben szereltünk össze a ”nulláról” egy 33 kW-os levegőkazánt. Egy-két helyen hegesztés közben megpörzsöltem az ujjam, de annyi baj legyen.


Bővebben »

2009. május 14.


Az értelmi fogyatékosok a rács melyik oldalán vannak?

- Istvánka, menj most innen. Beszélnem kell a mérnök úrral.

- Igenis igazgató nő, csak a mérnök úrtól szeretnék valamit kérdezni.

- Istvánka, menj most innen. Dolgozunk.

Istvánka nem megy. Rajta kicsit koszos atlétatrikó. A trikó alatt sok kis plüss álatka. Egy kis egérnek a feje kandikál ki a hóna alatt kis résnyire elálló trikója alól. Kezében egy 30 cm hosszú kitömött, agyon gyötört rongybaba, feje kerek, orra gyűrött, de nagyon piros.


Bővebben »

2009. május 13.


Három hónapja nem írtam már

Három hónapja nem írtam a blogomhoz. Miért? Mert nem volt kedvem. Miért?

Mert mindentől elvette a kedvem, amit történik a parlamentben.

Önöknek van kedve dolgozni, gondolkozni? Van értelme iskolába járni? Nem kell semmit tenni, csak szép ruhába felöltözni, előadni az okosat és kész. Fránya iskola, fránya vizsgák. Nem kell ide semmi, csak a duma és a frázisok. Mi meg birkák tűrünk, miközben fű helyett a gazt egyre csak rágjuk. Lassan nő a bundánk, sokat meg is ázunk. Ők bezzeg gyorsak, bundánktól egy perc alatt szabadítanak meg, s még azt is letagadják, hogy a közelünkben voltak.

Hogyan lehet ilyen hangulatban dolgozni, szeretni, alkotni?


Bővebben »következő »

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

« előző