Hőszivattyú blog

üzenet a szerkesztőnek


Munkalehetőség, állásajánlat

2008. április 28.


Kedves Blog Olvasók! Most a segítségüket kérem!


Ha ismernek értelmes és jó épületgépész mérnököket (akik a munkájukat is szeretik, szeretnének egy nagyon jó csapatban lenni, szeretnének jó pár megszállott mérnökkel fantasztikus munkákon együtt dolgozni, szebbnél-szebb rendszereket alkotni), kérem, juttassák el hozzájuk a cégemnél meghirdetett állásajánlatot!

Állásajánlat:

Épületgépész mérnököt keresünk tervezői, kivitelezői munkakörbe. A Geosolar Europe Kft. és a Thermo Kft. közösen felvételt hirdet épületgépész mérnökök számára, a következő munkakörökbe:

  • Tervezői
  • Kivitelezői
  • Kereskedelem szervezői

A Thermo Kft. 1983-ban alakult. Az elmúlt években a geotermikus rendszerek tervezésében, kivitelezésében piacvezetővé vált, Nívó díjjal kitüntetett Thermo Kft. 2007-ben vehette át a Deutsche Telekom AG-tól az év legjobb beruházási díját, a DELFIN díjat (Díj egy Elkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért).

A hőszivattyú technológiában, geotermikus rendszerek kialakításában nem csak Magyarországon, de Ukrajnában, Romániában, Szlovákiában, Angliában, Skóciában is egyre több munkánk van. Az évek óta tartó felvétel stop ellenére úgy döntöttünk, hogy sok munkánkra való tekintettel, felvételt hirdetünk 3 épületgépész munkakör betöltésére.

Ugyanakkor keresünk bedolgozó, alvállalkozó épületgépész mérnököket is, akik nagy gyakorlattal, magas szakmai tudással rendelkeznek.

Cégünk tevékenységét a www.geosolar.hu  és www.levegokazan.hu oldalakon tekintheti meg.  

Jelentkezését kérjük, hogy  a következő címre küldje, írásban vagy e-mailen:

Thermo Kft. Budapest, 1122 Krisztina krt. 27. vagy a következő e-mail címre: andras@geosolar.hu Kérjük, fényképes önéletrajzán tüntesse fel iskolai végzettségét, eddigi munkahelyeit, munkáit és nyelvtudását.

Köszönjük.


Kategóriák: Munkalehetőség, állásajánlat