Hőszivattyú blog

üzenet a szerkesztőnek


Taiwan

2012. október 10.


Taiwani utazás 4. nap

Fellázadtam a luxus lyuk ellen. Lesz, ami lesz, legfeljebb kitesznek az utcára.

Nem tettek ki. Kaptam egy szép luxus lakosztályt. Végül is semmit nem kérdeztem, csak azt, hogy van-e szebb szobájuk és mennyit kellene fizetnem, ha holnap elmennék és másik szállodát keresnék. (Úgy csináltam, ahogy Gizi mondta: Ingyen mosoly és mindent megkapsz, amire vágysz. Működik! Még Taiwanon is működik!)


Bővebben »

2012. október 8.


Taiwani utazás, 3. nap

Ezek a fránya taiwaniak mindent megoldanak. A fiúk tornacipőben, luxus limuzinban járnak. A lányokra 20 cm talpú cipőre még rátesznek egy 15cm hosszú sarkot is. Imbolyognak is rajta a facér csajok. Van előnye. Jobban látnak ki a tömegből, melyik fiúra csaphatnak le, meglepetésszerűen. Valahogy úgy, mint amikor a gólya kőröz a mező fölött és lecsap a kukacra.


Bővebben »

2012. október 5.


Taiwani utazás, 2. nap

Hajnal van, vagy éjszaka? Itteni éjjel háromkor felébredtem, otthon most kellene lefeküdnöm. Érdekes a szervezet, nem működik időre. Már megnéztem egy filmet, amit indulásom előtt a fiam töltött le az Ipadomra. Nagyon jó film. Ajánlom mindenkinek, akinek épp rossz kedve van, vagy távol van otthonról. Szex és New York. Feldobott. Megláttam a miniszobámban egy teafőzőt és két tiltott gyümölcsöt. “Native Pineapple cake”. Sütemény, amit jobb lenne nem ennem.


Bővebben »